Tarieven

tarieven

Eerste consultatie
90

Na een diepgaand vraaggesprek wordt er een onderzoek uitgevoerd naar de klachten waarna een geschikt behandelingsplan wordt opgemaakt. De eerste behandeling wordt dan al reeds uitgevoerd en duurt ongeveer een half uur. Afhankelijk van de complexiteit van de klacht, kan deze tijd licht afwijken.

Vervolgafspraken
60

Tijdens deze consultaties wordt het behandelingsplan uitgevoerd. Het bestaat uit gemiddeld vijf afspraken die elkaar kort opvolgen. Binnen een periode van twee weken verwachten we een duidelijke beterschap. Op het einde van deze acute behandelfase wordt een evaluatiebehandeling ingepland waar we samen de vooruitgang en het verdere verloop bekijken voor een optimale motorische ontwikkeling van uw kindje.​ Deze behandelingen duren ongeveer een kwartier. Uw chiropractor neemt telkens de tijd die nodig is om het behandelingsplan vakkundig uit te voeren en naar uw vragen te luisteren.

Functionele Neurologie
€ 90

Tijdens dit consult wordt de werking van het brein in kaart gebracht (oa door een vragenlijst die u bij de aanvang invult). De behandelwijze is een combinatie van reflexintegratie en de correctie van de onbalans tussen linker- en rechter hersenhelft. Dit maakt deze methode uniek en doeltreffend.
Lees meer over deze methode op https://www.drrobertmelillo.com