Yes! You can …

Yes, you can !

In vertrouwen bevallen, borstvoeding geven en liefdevol zorgen voor je baby.

Er wordt wel eens gezegd dat het verwachten van een baby een hele spannende periode is. Heel vaak voelen toekomstige ouders zich wat onzeker, vooral bij een eerste zwangerschap. 

Via de YES! You can… individuele infosessies spelen we in op jullie noden. 

Voel je je onzeker over de bevalling?
Geen zorgen! Je komt alles te weten over wat jullie kunnen verwachten en hoe jullie zich het beste kunnen voorbereiden. 

Wil je graag borstvoeding geven maar heb je totaal geen idee hoe dit praktisch in zijn werk gaat? Geen zorgen! We overlopen samen alles van A tot Z. 

Stellen jullie zich vooral vragen over hoe het zal zijn eens de baby er is?
Geen zorgen! Na een infosessie zullen jullie vol vertrouwen de kraamperiode tegemoet gaan. 

Hebben jullie nog andere specifieke vragen zoals: hoe verloopt de verzorging van de baby? Wat hebben we écht nodig van spulletjes? Hoe kan ik mijn baby op een correcte manier dragen in een draagdoek? Hoe kan ik mijn baby het beste troosten wanneer hij/zij huilt en wat is normaal? Laat het ons weten!

Dit…, en nog veel meer! Elke infosessie zit boordevol tips en tricks om dit hele avontuur voor jullie als gezin zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. 

Waarom?

Ouders worden vaak overspoeld met (tegenstrijdig) advies, vanuit verschillende invalshoeken. Dit kan heel verwarrend zijn… Een individuele infosessie met een professional geeft jullie de kans om op jullie tempo al jullie vragen en bezorgdheden te uiten en hierop steeds het gepaste antwoord te krijgen.
Bedenk daarnaast ook dat het niet alleen voor jullie als ouders een hele spannende periode is, ook jullie baby zal terecht komen in een voor hem/haar totaal nieuwe wereld, met heel veel nieuwe indrukken. Hoe beter jullie geïnformeerd en voorbereid zijn, hoe zachter de overgang voor jullie baby kan verlopen. En geloof me, hij/zij zal jullie hier eeuwig dankbaar voor zijn!

Bij twijfel of vragen, neem dan zeker even contact op en onthoud vooral: YES! You can… 😊

Praktisch: inschrijven voor een individuele sessie kan via info@bellybalance.be
De sessies worden gegeven door Julie Nyitrai, zelfstandig vroedvrouw regio Oudenaarde/Vlaamse-Ardennen. We zoeken samen naar een gepaste datum.
De lessen gaan door in praktijk Belly Balance, Landegemstraat 11, 9750 Kruisem.

Jouw investering: €75 (1u15)

Ervaring van L&A uit Ressegem:

“Voor het eerst mama worden was best wel een diepgaande ervaring. Dankzij de zachte en zorgzame begeleiding en ondersteuning van Julie voelde ik me al snel gesterkt en groeide het vertrouwen in mijn nieuwe rol. Haar kennis en aanpak zorgen ervoor dat we ons als ouders kunnen ontplooien en groeien. Zowel prenataal (kleinschalige prenatale lessen – een geïnformeerde vrouw is er twee waard!) als postnataal werkt Julie op maat en nav. je noden en behoeften. Ook ons zoontje is zichtbaar op z’n gemak bij haar. Een echte meerwaarde! Zonder haar zou het avontuur een ware zoektocht zijn, nu is het een bewegwijzerd parcours en geeft Julie tips en tricks om onze eigen babyhandleiding te schrijven (want die wordt niet mee geboren :-)).”